• Item Title

  Rotterdam

  Menu Spumante 14 24/09/15

  Op donderdag 24 april is het tijd voor de najaarseditie van Menu Spumante! Editie nummer veertien van dit succesnummer met ongewijzigd recept: Zeven mousserende wijnen in combinatie zeven verschillende kunststukjes uit de keuken van Pasta Genova.

  Lees meer
 • Item Title

  Den Haag (Rijswijk)

  Op 21 en 22 november wordt De Broodfabriek in Rijswijk omgetoverd tot een waar wijnwalhalla met ruim 40 aanwezige wijnimporteurs. En wij zijn er één van! En nog ruimte in je wijnrek? De geproefde wijnen die naar meer smaken bestel je er ter plekke.

  Lees meer
 • Item Title

  Rotterdam

  Menu Spumante 13 25/06/15

  Op donderdag 25 juni vindt de zomereditie van Menu Spumante plaats: alweerd het dertiende Menu! Het succesrecept is ongewijzigd: Zeven mousserende wijnen in combinatie zeven verschillende kunststukjes uit de keuken van Pasta Genova.

  Lees meer
 • Proeverij Amsterdam

  Amsterdam

  Taste of Amsterdam is 'Foodie heaven': daar waar door de beste Nederlandse en internationale chef-koks verrukkelijk gekookt wordt. Hier doe je inspiratie op op het gebied van eten in een prachtige setting in het Amstelpark, midden in de bruisende stad. En hier drink je natuurlijk een bubbel bij onze stand!

  Lees meer